Adventure park

Last Updated: July 4, 2024

Adventure Park – City of Dreams Mediterranean

 

Η πιο εκπληκτική περιπέτεια στο νησί σας περιμένει. Το Adventure Park είναι ένας υπαίθριος βιωματικός προορισμός 5.000m2 γεμάτος όμορφες περιπέτειες. Αυτό είναι το μέρος για τις πιο cool στιγμές, ατελείωτη διασκέδαση και εμπειρίες υψηλής αδρεναλίνης με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Με ένα γήπεδο μίνι γκολφ 18 τρυπών, ένα zipline coaster, έναν τοίχο αναρρίχησης, γήπεδα με σχοινιά και πολλά άλλα.  Είναι  ένα μέρος για παιδιά, έφηβους, μαμάδες και μπαμπάδες. Το Adventure Park διαθέτει οκτώ αξιοθέατα, όλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

 

Γήπεδο γκολφ μινιατούρα 18 οπών

Σχεδιασμένο για να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γκολφ, το Miniature Golf Course 18 οπών, ένα από τα πιο όμορφα στην Ευρώπη, διαθέτει πραγματικά στοιχεία ενός γηπέδου γκολφ πλήρους κλίμακας που περιβάλλεται από δέντρα και θάμνους, κινδύνους νερού και παγίδες άμμου. Παίξτε στο πιο cool περιβάλλον, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις και μάθετε ποιος παίρνει τη δόξα του γκολφ από τους φίλους σας.

Διατίθεται για αναπαραγωγή και στις δύο συνεδρίες. Κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

 

Zipline Coaster

Η ζωή σας  τρέχει γρήγορα, ειδικά όταν «πετάτε» 8 μέτρα ψηλά από το έδαφος με ταχύτητα έως και 80 χλμ/ώρα. Ως μια από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες που θα ζήσετε, το Zipline Coaster συνδυάζει την υψηλή ταχύτητα και τον ενθουσιασμό μιας βόλτας με τρενάκι του λούνα παρκ, με μια ακόμα πιο υψηλή αδρεναλίνη… αυτή του σχεδόν να πετάς περιτριγυρισμένος από το εκπληκτικό τοπίο του City of Dreams Mediterranean. Θέλεις περισσότερα? Ελάτε να πετάξετε μαζί μας!

Ελάχιστο ύψος 95 cm.

 

Τοίχος αναρρίχησης

Φτάστε νέα ύψη και ανεβείτε στην κορυφή για να θαυμάσετε τη θέα. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος ορειβάτης, μπορείτε να προκαλέσετε τον εαυτό σας και να δοκιμάσετε το άθλημα. Διασκεδάστε και ασκηθείτε ταυτόχρονα, στον τοίχο αναρρίχησης, κατάλληλο και για παιδιά.

Διαθέτει 3 διαφορετικές πίστες τοίχου για να ικανοποιήσει όλα τα επίπεδα των ορειβατών.

BLUE Beginners (κατάλληλο για παιδιά)

GREEN Αρχάριοι ορειβάτες

YELLOW Expert / Pro climbers

Ελάχιστο ύψος 95 cm.

Εξασφαλίζουμε απόλυτη ασφάλεια, καθώς αυτό είναι το πρώτο και κύριο θέμα που πρέπει να λάβετε υπόψη, με το *Auto Belay System για να παρακολουθεί τους ορειβάτες , αντί για χειροκίνητη επικάλυψη.

*(Τα αυτόματα ρελέ είναι εργαλεία ασφαλείας που επιτρέπουν την αναρρίχηση σε τοίχους με σχοινί χωρίς άνθρωπο. Αντίθετα, ο ορειβάτης κουμπώνει σε μια συσκευή αυτόματου ρελέ, η οποία συνδέεται με την κορυφή του τοίχου. Σε περίπτωση απώλειας ισορροπίας, πτώσης ή ολοκλήρωσης ανάβασης , το Auto Belay κατεβάζει αργά τον ορειβάτη στο έδαφος).

Μαθήματα εμποδίων με ψηλά σχοινιά

Είστε έτοιμοι για τα σχοινιά; Πάρτε τους φίλους σας και μετρήστε όλη την οικογένεια μέσα γιατί αυτή είναι μια εμπειρία για όλους. Τα γήπεδα εμποδίων με ψηλά σχοινιά προσφέρουν έναν μοναδικό τρόπο πρόκλησης για όσους αναζητούν συγκίνηση και θαυμαστές της αναρρίχησης. Δοκιμάστε τα όριά σας και ανεβείτε για να δείτε πόσο μακριά θα φτάσετε!

Family Course – Με το «Άλμα Πίστης» και ένα μίνι zipline.

Adventurer Course – Απόσταση ύψους 5 μέτρων από το έδαφος, με 13 μεσαίου επιπέδου εμπόδια.

Extreme Course – Απόσταση ύψους 8 μέτρων από το έδαφος, με 13 επίπεδα πρόκλησης που πρέπει να ολοκληρωθούν.

Ελάχιστο ύψος 120 cm.

Πηγή: https://www.cityofdreamsmed.com.cy/en/enjoy/adventure-park